SANATATEA si ALIMENTATIA

    Se presupune ca acum stim mai multe despre sanatate si alimentatie decat stiam in secolul 19. Cu toate acestea, oamenii din acele vremuri nu mureau datorita a ceea ce mancau, iar cancerul, diabetul, artrita si bolile de inima erau rare. Astazi, datorita unei alimentatii nesanatoase, apar cea mai mare parte a bolilor si dizabilitatilor, precum si imbatranirea prematura. Toate acestea sunt, de fapt, rezultatul arterelor blocate. 
    Din cauza bolilor vaselor de sange, mor mai multi oameni decat datorita tuturor celorlalte cauze luate impreuna. Cauza principala a vaselor de sange blocate este colesterolul, iar singura sursa de colesterol din alimentatie este hrana de origine animala. Astfel, colesterolul a ajuns sa fie denumit "razbunarea animalelor". Totusi, este bine de stiut ca ficatul nostru produce tot colesterolul de care avem nevoie, de unul singur.

    O alimentatie bazata pe produse animale "hraneste" cancerul. O alimentatie bazata pe produse vegetale "hraneste" sistemul imunitar. Studii si observatii au dezvaluit faptul ca in tarile care nu-si permit sa consume animale, cancerul este extrem de rar.
    Obiceiul alimentar de a manca produse pe baza de carne a fost programat de catre cei care aveau interese financiare, creandu-se in timp adevarate mituri. De exemplu, teama ca nu veti avea suficiente proteine, dacat daca mancati carne sau ca laptele este cel care construieste oase puternice. Un alt mit este in legatura cu osteoporoza: demineralizarea oaselor nu apare odata cu varsta, ci atunci cand oamenii devin mai putin activi.

    Chiar daca urmatorul documentar se refera mai mult la dieta americana, este bine de stiut unde duce aceasta, pentru a evita problemele pe care le au ei, mai ales ca incet-incet importam aceleasi obiceiuri, iar pe altele le avem deja si noi. Filmul mai dezvaluie si multe informatii interesante despre mancare si solutii practice pentru o viata lunga si sanatoasa.
    Medici si pacienti bolnavi de cancer sau boli cronice vorbesc despre modul cum au reusit sa invinga aceste boli doar printr-o dieta 100% vegana. Conform declaratiilor pe care le-au facut, trecerea la acest mod de alimentatie, poate produce insanatosirea intr-un timp foarte scurt, intre 1-6 luni.


Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...