PURIFICAREA LIMFEI sau CURA CU CITRICE

    Căile naturale de eliminare a deseurilor din organism sunt plamanii, pielea, rinichii şi intestinele. Dacă deseurile nu sunt evacuate, are loc o acumulare a lor şi se produce, in timp, o stare toxică sau acidă – altfel spus este vorba despre o autointoxicare. 
    Sistemul limfatic este cel care „mătură" deşeurile de la nivelul ţesuturilor, care colectează şi distruge toxinele, bacteriile, celulele anormale din corp şi care transportă celulele imunitare în zonele unde este nevoie de ele.
    O metodă eficace pentru a efectua repede o asemenea eliminare si dezintoxicare, in special la adulţi, este următoarea:

    Dimineaţa la sculare, se bea un pahar mare de apă cu o linguriţă de sulfat de sodiu (sare amara). Scopul este de a atrage in intestine toate substanţele toxice impreuna cu alte reziduuri şi de a le elimina apoi prin scaun. 
    Apoi se vor pregati 2 litri de sucuri de citrice proaspăt preparate (grape-fruit, lamai sau portocale – se pot amesteca), care se vor dilua cu 2 litri de apă curata de izvor sau apa plata. Veti obtine astfel 4 litri de suc, care se beau pe parcursul zilei. 


ATENTIE! Nu folositi sucuri din comert, caci acestea contin conservanti !!!
 
    Primul pahar se va bea la o jumătate de oră după luarea soluţiei saline si se continuă cu cate un pahar de suc la fiecare 30 minute. Nu se mănancă nimic toată ziua. Spre seară, dacă vi se face foame, mancati 1-2 portocale, grape-fruit sau puţină ţelină.
    Această operaţie de dezintoxicare se repetă inca 2 zile la rand. Deci, cura dureaza 3 zile, timp in care veti bea 12 litri de sucuri de citrice (diluate cu apa) si nu veti manca nimic altceva. Ea face să se elimine circa 12 litri de limfa toxică, pe care o inlocuiti cu tot atata suc alcalin, ajutand la refacerea organismului.

    In a 4-a zi este necesar să aveti o dieta usoara, compusa din fructe si legume, pentru a nu reveni brusc la modul obisnuit de alimentatie – ceea ce ar fi un soc pentru organism.
    De exemplu, dimineaţa se va manca o salata de fructe de sezon, taiate felii sau date pe razatoare, indulcite cu miere şi presărate cu 8 linguriţe de nuci sau migdale, rase mărunt. Mai tarziu, se vor bea 2 pahare de suc proaspăt de legume sau fructe. Pranzul va consta din fructe şi 0,3 l suc proaspăt de legume şi fructe, iar seara se va bea o combinaţie din mai multe sucuri.

    După această cură vă veţi simţi puţin slăbiţi, dar nu trebuie să vă alarmaţi. Curand vă veţi simţi complet transformaţi si plini de vitalitate.

ATENTIE!
    Sunt perioade din an cand portocalele sunt mai uscate.
    Este mai dificil de facut aceasta cura iarna, fiindca daca sucul este baut rece, vi se face frig.
    Este indicat ca sucul sa fie baut proaspat, de aceea se fac 2 litri de suc dimineata si alti 2 litri dupa-amiaza.

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...