ARGINTUL COLOIDAL TRATEAZA PESTE 650 DE BOLI

    Argintul coloidal este un antibiotic puternic si natural. Este forma cea mai folositoare si cel mai eficient distrugator al bolilor, germenilor, virusilor si fungilor cunoscut pana acum, functionand ca un vaccin natural. S-a descoperit ca este atât un remediu, cât si o metoda de prevenire a racelii, gripei, tuturor infectiilor si fermentatiilor datorate bacteriilor, fungilor sau virusilor, în special stafilococilor si streptococilor, care sunt adesea prezenti în starile de boala. S-a raportat faptul ca reduce inflamatia si induce o vindecare mai rapida. Luat zilnic, argintul coloidal devine un „al doilea sistem imunitar” aducând mai multa energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine în corp.
    Un cercetator al Universitatii Brigham Young a trimis argintul coloidal la doua laboratoare diferite, printre care si centrul medical UCLA, care au raspuns: "Acesta a distrus nu numai virusul HIV, ci orice virus pe care a fost testat în laborator". Un antibiotic artificial distruge, în medie, 6 tipuri de microbi, pe când se cunoaste faptul ca argintul coloidal distruge peste 650 de boli fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic (revista „Science Digest" - 03/1978).

    Din rezultatele obţinute de dr. Hery Margraff aflăm că argintul luptă cu bacilulul dizenteriei, cu Salmonela, Escherichia coli, Streptococul pneumoniae, Streptococul mutans (cauzator principal al cariilor dentare) şi alte microorganisme dăunătoare. S-a mai constatat că argintul este un puternic antioxidant natural, distrugand radicalii liberi (cauza a peste 60 de boli printre care cancerul şi boala Alzheimer). S-a demonstrat că argintul este şi un imunomodulator, adică ajută la creşterea imunoglobulinei din clasa A, M, G şi a limfocitelor T. În domeniul chirurgiei, argintul e folosit la unirea vaselor cerebrale sau închiderea defectelor de pe suprafaţa craniului (metoda Heingenheim).

    Dr. Robert Becker a observat o strânsa corelatie între nivelele scazute ale argintului si boala. Oamenii care au prezentat nivele scazute de argint au fost adesea bolnavi, au avut de nenumarate ori raceala, gripa, febra si alte boli. El a afirmat ca o deficienta de argint constituie cauza functionarii improprii a sistemului imunitar si a cresterii accelerate a ratei de cancer în zilele noastre. A descoperit faptul ca argintul actioneaza asupra unei game largi de bacterii, fara nici un efect secundar sau deteriorare a celulelor corpului si ca poate stimula foarte mult cresterea tesuturilor vatamate.

    Datorita structurii sale atomice, argintul coloidal ajuta la regenerarea ficatului si la detoxifierea lui. Pe langa acestea, produsul este eficient si in regenerarea oaselor, rezultand o vindecare cu 50% mai rapida a acestora. In cazul taieturilor, leziunilor si arsurilor, argintul coloidal accelereaza regenerarea pielii si a altor tesuturi si - in plus - suprafata afectata ramane sterila.
 
    Mai mult, nu prezinta nici un pericol pentru femeile însarcinate si cele care alapteaza, ci chiar ajuta la dezvoltarea si la starea de sanatate a fatului si de asemenea, usureaza nasterea si recuperarea dupa nastere. Insa trebuie avut in vedere ca, in cazul fatului, excesul de argint determina o crestere in greutate, anormala.
    Argintul coloidal este fara gust si fara miros, nu este iritabil, nu vatameaza ochii, nu contine radicali liberi, nu dauneaza enzimelor umane si nu prezinta reactii la medicamente. El îmbunatateste digestia, regenereaza rapid celulele si tesuturile vatamate. 
   
Cum actioneaza argintul coloidal?
    Într-o înghiţitură de apă energizată cu argint coloidal/ionic există trilioane de ioni de argint si nanoparticule. În urma ingerării, se produce o creştere generală a energiei electrice pozitive a corpului, oxigenul şi alţi nutrieţi putând astfel să pătrundă mai uşor în celule, unde optimizează funcţiile celulare şi declanşează procese de detoxifiere. Putem spune că argintul coloidal este un fel de baterie mobilă independentă, ale căror particule se mişcă prin corp, refăcând forţa vieţii peste tot pe unde ajung.
    De asemenea, cercetările doctorului american Robert Becker au evidenţiat că argintul are efectul de a readuce celulele canceroase, încărcate negativ, la starea lor normală, de celule sănătoase.
    Cand argintul coloidal ajunge in contact cu organismele unicelulare (bacterii, ciuperci, virusi), stopeaza functiile vitale ale acestora, astfel incat in scurt timp acestea sunt distruse. In cazul virusilor, se distruge structura invelisului, impiedicand astfel inmultirea lor, iar in ceea ce privesc ciupercile si bacteriile, particulele de argint blocheaza functionarea unei enzime vitale din componenta acestora si in scurt timp parazitii sunt distrusi.
    La o concentratie de 10 ppm (parti per milion) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comert, ce pot fi gasite sub forma de medicament. In conditii de laborator, intr-un interval de 6 (sase !) minute, argintul coloidal distruge orice agent patogen. In acest timp nimiceste si renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscuta sub denumirea de bacteria spitalelor.

Principalele actiuni ale argintului
- Stimuleaza digestia alimentelor si absorbtia principiilor nutritive
- Stimuleaza secretia de mucus si troficitatea mucoaselor tractului digestiv
- Stimuleaza eliminarea reziduurilor din intestin si a urinei din vezica urinara
- Stimuleaza eliminarea sarurilor minerale prin transpiratie
- Stimuleaza memoria si imaginatia creatoare
- Stimuleaza functia de reproducere
- Stimuleaza secretia laptelui matern
- Favorizeaza somnul
- Antiviral si antibacterian (asociat cu aurul si cu cuprul)
- Antiinflamator
- Antioxidant
- Analgezic (in cazul durerilor din neoplasm)
- Antiseptic (este unul dintre cele mai vechi metale utilizate in medicina ca antiseptic)
- Regenerator al pielii si cicatrizant
- Revitalizant

Carenta (lipsa) de argint determina:
Tulburari de digestie si de asimilare, inapetenta, anemie, tulburari ale somnului, diaree pe fond nervos, constipatie, iritatii cronice ale vezicii urinare, metroragie si dismenoree, menopauza precoce, sterilitate, scaderea secretiei lactate, mastita cronica, piele uscata sau ridata, imbatranire precoce, fanere (unghii, par) friabile, ptoza genitala, distonii (neurovegetative, musculare), hipotensiune arteriala, labilitate psiho-emotionala, colaps, hipotermie, migrene, procese de degenerescenta, nevroze, pierderi de memorie, apatie.

Alte intrebuintari

    Argintul coloidal mai poate fi folosit la animalele domestice pentru deparazitare, dezinfecţii şi în cazul inflamaţiilor. Doza creşte direct proporţional cu greutatea animalului. Poate fi utilizat şi la plante, având un efect fungicid şi ţine departe insectele care dăunează plantelor. Dacă se adaugă argint coloidal la apa pentru flori, acestea vor trăi mai mult.
    Mai poate fi utilizat la conservarea legumelor, fructelor şi compoturilor. De asemenea, poate fi utilizat pentru dezodorizarea şi dezinfectarea frigiderelor şi aparatelor de aer condiţionat.

Administrare
    Este ideal a se bea solutia inainte de masa, cu 20-30 de minute sau intre mese. Se administreaza cu o lingura de plastic, nu de metal. Pentru un efect sporit, se păstrează solutia timp de 1-3 minute în cavitatea bucală.
    Argintul coloidal este singura forma a argintului, care poate fi folosita in siguranta. Nu interactioneaza cu alte medicamente, nu are efect toxic asupra organismului, nu exista supradoza. Organismul asimileaza cat ii este necesar, suficient de incet pentru a nu cauza iritatii ale
tesuturilor. Surplusul este eliminat.

    Pentru întreţinerea generală a sănătăţii, precum şi pentru întărirea sistemului imunitar sunt suficiente 1-2 linguri pe zi, doză considerată „nutritivă”.
    Daca este utilizat ca o cură generală de purificare şi detoxifiere, atunci doza poate varia de la 3 la 4 linguri pe zi.
    În cazul unor afecţiuni severe şi boli cronice, doza trebuie adaptată în funcţie de reacţia organismului, sub îndrumarea unui medic competent. În general, orice cantitate peste 5 linguri pe zi este considerată doză „terapeutică”. Unii terapeuţi relatează că au administrat cu succes unor pacienţi cu infecţii grave, considerate incurabile, până la 450 ml de argint coloidal (10 ppm) pe zi, timp de două săptămâni!
    Atentie !!! In astfel de cazuri este absolut necesar sa se consume 2-3 litri de apa pe zi pentru eliminarea toxinelor.

Efecte Secundare
    Deoarece se absoarbe în sânge înainte de a ajunge în intestinul gros, argintul coloidal nu afectează flora benefică din tractul digestiv, dacă este administrat în cantităţi rezonabile. În cazul unor doze mai mari de 75 ml (5 linguri) pe zi - la o concentratie de 10 ppm - au fost totuşi raportate diminuări ale florei intestinale benefice. În cazul dozelor de şoc poate fi necesară administrarea suplimentară de probiotice. Cea mai buna sursa de probiotice sunt produsele lactate fermentate (iaurt, kefir, sana, branza fermentata de vaci etc.)
    Mai există şi persoane alergice la acest metal, cărora nu le este indicat tratamentul cu argint. Acestea devin nervoase, contactează gastrite, ulcer stomacal şi intestinal, au insomnii şi dureri de inimă, le amorţesc mainile
Alte reactii adverse posibile includ dureri de cap, iritatii ale pielii si oboseala.



Despre Argyria
    În anul 1999, FDA a interzis medicamentele cu argint datorită unor efecte secundare ciudate generate de consumul în exces a medicamentelor pe bază de săruri sau nitraţi de argint. Este vorba de boala numită Argyria, după cum o denumeşte Fuchs in 1840. Aceasta constă în colorarea epidermei cu nuanţe gri-albăstrui datorită depunerilor de argint (nitratul de argint era folosit în cazuri de epilepsie şi tabes doeralis, dezechilibre ale sistemului nervos, sifilis). Având în vedere acest fapt, portavocile medicinei alopate au aruncat în oprobiu public preparatele de argint coloidal susţinând că si argintul coloidal ar avea acest efect secundar.
    Pentru a face lumină în acest caz, Institutul de Soluţii Metabolice scrie un raport cu privire la consumul excesiv de argint şi argintul coloidal: "Argyria este o decolorare a pigmentului ce apare în cazul consumului excesiv de argint. Cantitatea necesară estimată dezvoltării acestei boli este de 3,8 grame pe zi. În ceea ce priveşte argintul electrocoloidal, la o concentratie considerată a fi standard de 10 ppm, cantitatea de argint este mai mică de un miligram." - Dr. Alexander G. Schnauss, directorul departamentului "Life division", Universitatea Jhon Hopkins, autorul cărţii de succes "MINERALS, TRACE ELEMENTS AND HUMAN HEALTH"
    Cu alte cuvinte, cantitatea necesara care favorizeaza aparitia afectiunii Argyria este de cateva zeci de litri de argint coloidal (la o concentratie de 15-30ppm) consumat in cateva zile. Din cate stim noi, nimeni nu a testat consumul unei asemenea cantitati pe termen scurt, iar un consum de 1 mg de argint/zi, adica circa 50 ml de argint coloidal de 20 ppm, este perfect incadrat (pentru un adult de 70 de kg) sub pragul maxim de consum acceptabil pentru durata intregii vieti.
    De asemenea, deşi se susţine că FDA ar fi interzis odată cu medicamentele pe bază de argint şi argintul coloidal, într-o scrisoare publicată pe 3 noiembrie 1999, FDA spune că AERS (Sistemul de raportare a cazurilor averse) nu deţine nicio înregistrare care să ateste reacţii adverse cu privire la argintul coloidal, lucru semnalat în cadrul Centrului de evaluare şi testare a medicamentelor.
    In plus, comportamentul nanoparticulelor de argint in corp, pare sa fie diferit de cel al compusilor de argint. Daca acesti compusi ajung sa fie adeseori acumulati in depozite, mai ales la concentratii ridicate, in diverse organe si mai ales cutanat, in schimb nanoparticulele par sa aiba un alt comportament, ele fiind mai usor de eliminat din organism. Exista chiar studii care arata ca timpul de injumatatire al acestora este de circa 14 zile, ele fiind eliminate in proportie de 95-98% in decurs de 30-45 de zile.

10 comentarii :

  1. Am folosit antibiotice puternice, fara nici un rezultat sau cu efecte secundare neplacute (oboseala, nervozitate, ameteli, gust amar). Dupa ce am luat argint coloidal, abcesul dentar a disparut intr-o saptamana. Pe langa asta, am racit mai rar, iar daca raceam era o forma mai usoara. De obicei, cand simteam ca ma ustura in gat, luam preventiv o gura de argint si simptomele dispareau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit argint coloidal pentru o infectie urinara, care a aparut dupa eliminarea unor pietre de la rinichi. Luam cate 3 linguri/zi si in paralel faceam si spalaturi locale. Dupa vreo 3-4 saptamani, mi-am dat seama ca am scapat, deoarece urina nu mai mirosea urat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am folosit argint coloidal.Acum sunt fericitul posesor a unei frumoase culori generale a pielii, albastru-violet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Initial am vrut sa sterg comentariul, deoarece este evident faptul ca este rau intentionat si doreste sa dezinformeze oamenii.
      Daca vei citi cu atentie paragraful despre ARGYRIA, vei afla ca culoarea albastra a pielii apare in urma folosirii unor saruri de argint si NU a argintului coloidal. Aceasta se datoreaza faptului ca acel argint din sarurile de argint are dimensiuni mari (in comparatie cu nanoparticulele din argintul coloidal) si nu se poate elimina din organism. Argintul coloidal se elimina din organism in cel mult o luna.
      Oricum, te provoc sa postezi si o fotografie, dar sa fie cu tine si nu copiata de pe net.

      Ștergere
  4. Am facut si eu prostia asta sa iau argint coloidal facut de mine și acuma sunt in pensie de boală cu diagnostic"neurinom acustic operat "urmata si de o constipatie severa fiindcă miam distrus flora microbiana

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce fel de argint coloidal ati facut dvs. dar eu fac de cativa ani si l-am folosit toata familia fara sa avem probleme. Am dat chiar si la cunoscuti si nu s-a plans nimeni. Este adevarat ca inainte de asta mi-a trebuit vreo doua saptamani de experiente, caci devenea tulbure sau isi schimba culoarea. Chiar si apa distilata pe care o folositi conteaza.
    Oricum, argintul coloidal care se vinde pe site este de la o firma de specialitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu îl folosesc de 9 luni , înainte nu puteam sa beau apa de la robinet, acum o beau cu argint coloidal, mă simt mai bine ca la 20 de ani, am 55 de ani și sunt foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doresc să precizez că pentru producerea argintului coloidal se folosesc electrozi de 99.99 % argint. Orice improvizație din monede, linguri, care sunt din aliaj de argint cu nichel FOARTE TOXICE PENTRU ORGANISM. Pot livra electrozi de argint 99.99% de grosime 3 mm la preț minim 0728837338

    RăspundețiȘtergere
  8. Diagnostic -cancer la vezică,fac chimioterapie, se recomandă ARGINTUL COLOIDAL IONIC ?? tel 0740804297
    Vă mulțumesc .

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...