Creare BLOG / SITE

    Daca doriti sa aveti propriul dumneavoastra BLOG sau chiar un SITE, dar nu stiti cum sa realizati aceasta, ma puteti contacta oricand la adresa:

naturale101@gmail.com

    Dupa ce discutam detaliile legate despre continut si aspect, in maxim 3-5 zile veti avea blog-ul/site-ul gata facut. Apoi veti posta orice doriti dumneavoastra: text, poze, video, muzica... Pretul este mic: 500 lei.    Blog-ul va fi gazduit gratis de catre Google. Pentru site este necesar sa cumparati un domeniu si un abonament pentru gazduirea site-ului pe un server (in jur de 100 lei/luna).
    Bineinteles, va fi si o perioada de mentenanta in care va pot acorda asistenta si sfaturi - absolut GRATIS !!!
     Daca doriti administrarea blog-ului/site-ului (modificare, actualizare, operatii de adaugare/eliminare articole, banere, etc) pe o perioada nedeterminata, atunci se va achita o taxa lunara intre 100-250 lei/luna.2 comentarii :

 1. este aproape imposibil sa faci o lista de cumparaturi de pe acest site. ar trebui un wishlist si apoi un centralizator al comenzii.... inspirti-va de pe superalimente.ro sau driedfruits.ro

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest site este in primul rand un blog (contine diverse articole) si nu un site de cumparaturi. Din acest motiv, intradevar, realizarea unei comenzi on-line este mai dificila, dar nu imposibila...
  Cel mai simplu mod este sa aveti deschise 2 pagini:
  - una cu site-ul, ca sa puteti gasi produsele care va intereseaza
  - iar cealalta cu formularul de comanda, pentru a scrie lista de produse

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...