ARGIFIN - CREMA ANTIBACTERIANA (Ag+Cu)

    Produsele cosmetice AquaNano sunt realizate din materii prime cât mai naturale și de cea mai bună calitate.
    Una dintre problemele multor creme cu veleități naturale, o constituie emulsifianții. În cazul tuturor cremelor AquaNano, emulsifianții utilizați sunt certificați ECOCERT (Cetearyl Alcohol și Sodium Cetearyl Sulphate).
Notă: Toate cremele AquaNano conțin 10% gel de Aloe Vera, neprocesat din pulberi. Totodată, aceste creme sunt realizate în aur, platină sau argint coloidal, de concentraţiile respective, şi nu au doar adăugată o cantitate redusă de aur, platină sau argint coloidal.

    Această cremă este de fapt o adaptare a gelului Argipur, recomandată pentru aplicarea în zonele uscate ale pielii (deci, în principiu, nu pe mucoase sau în zonele intime, deși se poate utiliza și astfel). Uleiul de cânepă din compoziția cremei face ca aceasta să fie ușor absorbită de piele. Totodată, efectele benefice numeroase ale acestui ulei (regenerator, antioxidant, etc.), face din el un adaos terapeutic important. Trebuie să menționăm că, în cursul testelor, datorită absorbției mult mai bune pe pielea uscată, ArgiFin a avut efecte salutare în dermatite care nu au răspuns la Argipur, penetrând mai ușor și mai profund în piele. Totodată, în majoritatea cazurilor, micozele inderdigitale au fost eliminate rapid, ele dispărând, la tratarea în fazele incipiente, chiar în decurs de 2-3 zile. De notat, însă, că în cazul unor dermatite care nu au o cauză de natură micotică sau bacteriană, ele sunt doar atenuate foarte mult, chiar până la dispariție, dar crema va trebui să fie folosită periodic, după necesități, pentru a se menține efectele. O altă utilizare foarte bună a acestei creme este în cazul herpesului. Dacă este utilizată începând dinainte de stadiul la care buzele sunt deja rănite, se va constata o resorbție rapidă a acestuia, în general în 24 de ore. Dacă se utilizează după ce s-au format rănile pe buze, se va constata o vindecare foarte rapidă, fără dureri și fără ca leziunile să se mai extindă. Se aplică de atâtea ori cât este posibil, chiar și odată la fiecare oră.
    Argintul și cuprul sunt antimicotice și antibacteriene complementare. În plus, cuprul favorizează o serie de procese de vindecare a leziunilor, care nu sunt proprii argintului, prin regenerarea colagenului (argintul favorizează energetic procesele de regenerare celulară). Aroma este dată de uleiul volatil de citronella, utilizat însă într-o cantitate foarte mică, cu scopul de a acoperi mirosul gelifiantului (unele persoane pot fi mai sensibile la mirosul oarecum asemănător cu cel de amidon al gelifiantului). Atenție! În cazul în care, la folosirea acestei creme, constatați o afectare suplimentară a zonei, caracterizată prin înroșirea pielii și/sau apariția de erupții, întrerupeți imediat utilizarea acesteia! Este posibilă existența unor alergii la una dintre componente sau, în anumite cazuri, o exacerbare a acțiunii acesteia. În acest caz, recurgeți doar la pulverizarea de argint sau cupru coloidal pe zona respectivă.

Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări.

Contraindicaţii: Folosirea acestui produs este contraindicată în cazul persoanelor alergice la una dintre componente.

Ingrediente (INCI): Aqua, Argentum Metallicum, Cuprum Metallicum, Cannabis Sativa Seed Oil, Aloe Vera Gel, Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

Niciun comentariu :

Impresii, Intrebari, Experiente ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...