CAUZELE EZOTERICE ALE PROBLEMELOR NOASTRE

    Hipnoza regresiva este o “calatorie” in timp, in care anumite informatii referitoare la viata prezenta sau existentele anterioare sunt reamintite. In subconstient se stocheaza toate cunostintele uitate. Prin accesarea acestei bazei de date pot fi solutionate cauzele multor obiceiuri, tendinte negative si dificultati personale. Subconstientului i se cere sa se intoarca la originile unei probleme sau sa isi reaminteasca o viata anterioara. Omul este ajutat astfel sa iasa din impas si sa isi inteleaga sensul existentei prezente.
    In timpul “voiajului hipnotic” se revad scenarii din trecutul acestei vieti sau din vietile anterioare. In anumite tehnici regresive, cel hipnotizat este constient de ceea ce i se intampla si de locul in care se afla. Intra in rolul unui spectator care vizioneaza un film: filmul vietii sale. Descopera cu surprindere ca multe situatii din existenta prezenta coincid cu cele din vietile anterioare. Isi poate explica astfel de ce i se intampla acum anumite lucruri si cum poate rezolva anumite probleme. Acest tip de hipnoza terapeutica nu are nici o legatura cu hipnoza din magie.

    Italianul Calogero Grifasi organizează sesiuni de hipnoză regresivă. Majoritatea dintre acestea sunt filmate si postate pe canalul sau youtube. Colagero vorbeste cursiv in italiana si spaniola, insa are ca si clienti vorbitori din diverse alte limbi unde foloseste diversi translatori, iar filmele sale sunt traduse in multe limbi (poloneza, germana, franceza, engleza, samd). Calogero are deja o echipa măricică, iar în limba română hipnozele sunt realizate de Claudia Pani, Lucio Carsi si Verio D'Agostino.
    Din punctul nostru de vedere, Calogero vine ca o confirmare a exceptionalei munci a lui Corrado Malanga si aduce un plus important si o confirmare exceptionala legata de ceea ce se petrece dincolo de ceea ce este vizibil. Persoanele cu experiențe traumatice, coșmaruri, probleme fizice ciudate, dureri, blocaje etc. participă la sesiunile sale, pentru a obține ajutor pentru stările lor.

    Fiecare hipnoza realizata de Calogero Grifasi este pentru noi o aventura a cunoasterii obtinuta prin intermediul unor povesti fascinante care ne descriu calatoria sufletului suveran, omnipotent, omniprezent (citeste cartile lui Michael Newton !!!), a divinului care suntem prin multiversul infinit si care experimenteaza atemporal temporalitatea ... este fascinant si uluitor modul in care sufletul omului poate sa se intoarca in timp, poate investiga din toate unghiurile evenimente din trecut sau viitor, de a cerceta si cauta adevarul, in cele mai mici detalii si de a cere raspunsuri clare, pertinente, celor care constient sau nu, au avut tangenta cu fiinta noastra fizica sau energetica, acum, in trecut sau vor avea in viitor.

    Este povestea libertatii absolute a sufletului unic care a ales sa uite cine este, care a ales sa experimenteze limitarea, drama, victimizarea, sa fie pierdut in jocul iluziei, in somnul ratiunii, in uitarea uitarilor, adancit in visul din visul visului visului, aparent pierdut intr-un haos energetic si un turbion de ganduri, energii, entitati, o incalcitura aparent fara iesire, un labirint care pentru multi se intinde pe multe foarte multe vieti in corp fizic sau nu.

    Intr-una din sesiunile de hipnoza regresiva pe care dorim sa vi-o prezentam "Clara, reptilienii, arcturienii si batalia de pe Lemuria", Clara incepe prin a ne spune ca de fiecare data cand doreste sa aprofundeze lectura sau studiul domeniului spiritual, ezoteric sau tot ceea ce tine de domeniul cunoasterii de sine, elevarii, introspectiei simte un blocaj, ca si cum cineva ar impiedica-o sa acceseze aceste informatii deoarece i se face brusc somn si cade intr-o stare de somnolenta, apoi imediat ce renunta la citit, vizionat sau indiferent ce facea in aceasta privinta, starea de somnolenta disparea. Se pare ca o entitate de umbra cu chip reptilian ii controla atat gandurile cat si emotiile prin diverse implanturi energetice (eterice ar spune unii).

    Ea mai spune ca in trecut reptilele au incercat sa cucereasca pamantul pentru resursele lui, prin razboaie fizice, insa in prezent au capacitatea de a poseda fiintele aflate la varful puterii mondiale si astfel sa cucereasca planeta din interior (la propriu si la figurat). Este ceva ce merita investigat... Ce anume ne impedica sa avansam in aceasta cunoastere de sine? 
    Mai apoi, Clara afla ca are origini arcturiene, ca a fost comandant de osti in Lemuria in batalia cu armata reptiliana care dorea sa cucereasca Pamantul. Carla mai afla cu stupoare ca asa zisul ei maestrul spiritual este de asemenea o reptila din trecutul bataliei lemuriene si ca scopul acestuia era sa creeze o comunitate pentru a suge mai multa energie odata (va suna familiar?). Energia asta hranea o "divinitate", in cazul de fata HORUS, care se pare ca este unul din marii Archoni care se hranesc de energia stransa de la adeptii inconstienti ai tuturor religiilor si majoritatii grupurilor spirituale.

    Iata un video reprezentativ in ceea ce priveste informatiile furnizate de sesiunile lui Calogero, cu privire la cine suntem, cum ajungem pe Pamant, cum suntem folositi, manipulati si controlati.



ACTUALIZARE:
    Recent a aparut un nou material video care dezvaluie adevarul despre vaccinuri si rolul substantelor continute de acestea (metale grele, proteine si plasma animala). Deasemenea, se vorbeste si despre "darele chimice", ca avand acelasi scop... un fel de vaccinare in masa. Oricum, ambele procedee sunt experimente care creeaza mutatii la nivelul organismului uman. 
    Metalele grele care sunt introduse ìn organismul nostru, patrund ìn tesuturi, ìn organe, substituindu-se altor metale sau elemente, raspandindu-se si amplificand puterea lor, ìn acest fel conducand ființa umana sa recunoasca în sine un element de autodezactivare, facand ìn acest fel sa se declanseze o lupta interioara care s-ar putea transforma ìntr-o boala autoimuna si predispunând terenul nostru diferitelor boli. 
    In plus, aceasta infiltrare a metalelor grele ìn interiorul organismelor noastre, duce la o anihilare a vointei si a evolutiei spirituale (prin calcifierea glandei pineale) de la o vârstă fragedă, deoarece copiii au o energie mult mai puternica și mult mai puțin conditionata de filtrele si schemele mentale, ìn comparatie cu adultii, si deci pot reprezenta un pericol si un obstacol important pentru cei care nu au nici un interes pentru evolutia noastra si vor sa ne manipuleze.



Un comentariu :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...