LITIAZA BILIARA sau PIETRE LA FIERE

Eliminarea pietrelor din vezica biliara fara operatie si fara durere 

    Asa cum o masina trebuie intretinuta, spalata si reparata, tot astfel si corpul uman are nevoie de „reparatii”. Multi oameni care acuza dureri in partea dreapta - la ficat - sau au o digestie greoaie ori o bila lenesa ce le provoaca balonari, pot prezenta, de fapt, aşa-numitele „pietre” în vezica biliară. Desigur, la o analiză cu ultrasunete, se pot vedea doar pietrele mari, în timp ce aşa-numitul „nisip” rămâne „invizibil”.
    În cazul unei persoane sănătoase, din ficat se scurge către bilă circa un litru de fiere zilnic! Doar că, datorită modului modern de viata si de nutriţie (alimente chimizate, pline de aditivi), abia cel mult jumătate din această cantitate ajunge în vezica biliară, fiindca canalele colectoare sunt îngustate sau chiar înfundate cu acest aşa-zis „nisip”.


    Band o cantitate de ulei proaspat (de masline sau de floarea-soarelui), vezica biliara incepe sa se contracte continuu pentru a arunca bila si pentru a digera uleiul baut. In felul acesta, tot ce este in vezica este fortat sa iasa pe canalul coledoc si sa se verse in duoden.
    Apoi se va aplica in zona ficatului, din 15 in 15 minute, timp de doua ore, un prosop inmuiat in ceai de musetel, cat de fierbinte posibil. Dupa aceea, tot in zona ficatului, din ora in ora, timp de alte doua ore, se aplica cate o mamaliga invelita intr-un prosop.
    Aceasta incalzire dilata canalul coledoc, ceea ce permite eliminarea pietrelor (de circa 20 mm) din vezica biliara, fara durere si fara operatie, ci doar prin dilatare!

ATENTIE!
    Este interzisa folosirea surselor de caldura de tipul caramizilor incalzite, sticle cu apa incalzita, perna electrica etc., deoarece aceasta caldura uscata strica celula hepatica!
    Pentru a reusi, tratamentul trebuie executat intocmai, fiind interzisa inlocuirea produselor recomandate sau schimbarea timpilor indicati.
    Este bine sa faceti acest tratament in perioada in care luna este in descrestere, intre luna plina si luna noua.

Ingrediente
- 9 litri de suc de mere pentru curatirea ficatului si inmuierea pietrelor.
- 300 ml ulei de floarea-soarelui sau de masline se incalzesc la bain-marie. Se vor bea pe nerasuflate, la fiecare 15 minute, cate 100 ml din uleiul incalzit.
- 6 lamai proaspete, care se storc, iar zeama rezultata se va bea in trei reprize, dupa fiecare din cei 100 ml de ulei.
- 2 kg malai, din care se face cate o mamaliga la fiecara ora.
- 100 g musetel, din care se face infuzie intr-un litru de apa; se foloseste pentru a uda prosopul ce se aplica pe toata zona - bila, ficat (de la buric la coloana vertebrala).
- o farfurie de gris cu lapte cald, care se mananca inainte de a bea uleiul.
- o ceasca cu cafea de cicoare sau naut.


Pregatirea ficatului
    Trei zile consecutiv beţi din două în două ore, cate 200-250 ml suc proaspăt de mere, limpede (fără pulpă) - în total cam 3 litri/zi. NU mancati nimic altceva! Sucul se bea lent, toata ziua. Nu uitati de consumul normal si zilnic de apa.
    Acidul malic inmoaie calculii biliari si faciliteaza trecerea prin conductele biliare. Sucul de mere are o putere de curatire foarte mare, in primele zile persoanele sensibile pot sa se simta balonate si ocazional sa aiba diaree. In realitate, aceasta este bila stagnata si eliberata prin ficat si vezica (o caracterizeaza culoarea maro-galbui). Efectul de fermentare al sucului ajuta ca conductele biliare sa se deschida. Daca acesta va produce disconfort, se poate adauga apa la sucul de mar.

    Daca credeti ca nu sunteti in stare sa traiti trei zile doar cu suc de mere si apa, alegeti urmatoarea varianta:
    Timp de 6 zile beti în fiecare zi câte 1,5 litri de suc de mere. Beţi sucul de mere împărţit peste zi şi numai între mese (cu cel putin o ora inainte de masa sau la 2 ore după masă). In aceasta perioada renunţaţi la alimente şi băuturi reci sau răcite. Temperatura scăzută îngreunează activitatea ficatului şi prin aceasta şi succesul curăţării. De asemenea, trebuie sa evitati următoarele produse: alimentele de origine animală (carne, sunca, mezeluri, etc), lactatele şi alimentele coapte şi/sau prăjite, ouale, dulciurile, alcoolul si tutunul.

Eliminarea pietrelor (sambata)
    Pentru aceasta este absolut nevoie sa va ajute o persoana, iar dvs sa stati in pat. Se respecta intocmai urmatorul program:
8.00: Se mananca o felie de paine prajita cu branza de vaci.
10.00-12.00: Se aplica pe zona bila-ficat, din 15 in 15 minute, timp de doua ore, un prosop inmuiat in ceai de musetel, cat de fierbinte posibil.
12.00: Se mananca o farfurie de gris cu lapte fierbinte.
12.15: Se pune pe ficat prima mamaliga fierbinte, invelita intr-un prosop, evitandu-se contactul cu pielea. Pentru eliminarea usoara si rapida a pietrelor se sta la pat, pe partea dreapta.
12.30: Se bea o ceasca cu 100 ml ulei incalzit la 37grC. Pentru a se putea inghiti intreaga cantitate de ulei, se va bea pe nerasuflate. Apoi, se bea imediat zeama de lamaie (obligatoriu de la cel putin o lamaie).
12.45: Se bea a doua ceasca cu 100 ml ulei, urmata de zeama de lamaie.
13.00: Se bea a treia ceasca cu 100 ml ulei, urmata de zeama de lamaie.
13.15: Se pune pe ficat a doua mamaliga fierbinte, invelita in prosop si se va tine o ora.
17.00: Obligatoriu se bea o ceasca de cafea de cicoare sau naut.
    Daca spre seara veti voma, sa nu va faceti griji, caci uleiul si-a facut treaba.

Perioada de refacere
    Dimineata, se elimina pietrele verzi de consistenta tare, se spala, se numara si eventual se fotografiaza.
Urmatoarele trei zile, se vor manca numai alimente care se digera usor. Acum se reface fierea din vezica biliara si daca veti consuma alimente grele, nu aveti cu ce sa le digerati si veti suferi de dureri abdominale.
    Ca sa ajutati ficatul, se vor evita carnea, sunca, produsele lactate, ouale, dulciurile, alcoolul, mancarurile prajite. Se va bea ceai de musetel pentru a neutraliza excesul de bila din colon.
    Acest tratament se poate repeta dupa circa trei ani, in caz ca apar dureri in partea dreapta. Aceste dureri de ficat semnaleaza existenta pietrelor. Chiar daca nu se vad la raze sau la ecograf, ele pot exista caci fiind din colesterol nu sunt evidentiate decat daca au calciu.

O alta metoda de eliminare a pietrelor de la ficat si fiere este descrisa in articolul: PURIFICAREA FICATULUI SI A CANALELOR BILIARE


4 comentarii :

  1. Am efectuat aceasta cura cu multi ani in urma si intradevar se elimina fara dureri. A doua zi, insa, am mancat normal si am avut dureri mari. Nu mi-am dat seama ca nu mai am cu ce sa diger.
    In total au fost aproape 100 de pietricele verzi, multe dintre ele mici si vreo 20 mai mari.
    Cred ca am s-o mai fac odata, caci de un an de zile am o durere in umarul drept si abia acum am aflat ca pe acolo trece meridianul vezica biliara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu.se distruge celula.hepatică dacă pui sticla cu apă caldă pe zona ficatului,baliverne spuse de neicanimeni,am făcut această cură dar cu 1 litru de.suc de mere la temperatura camerei, luat,timp de 7 zile ,apoi.luat sare amară la ora 18 ,la 20 iar apoi la 22 uleiul.Ilfiind 🤢 grețos am luat o grefă și o lămâie .Menționez,această cura am fâcut o de16 ori.Am scos piatră vreo 4 lopeți de piatră din mine,ultima cură înanul.2023 luna Ianuarie. MĂ SIMT F BINE,FICATUL S A CURĂȚIT PT CĂNU MAI CONSUM ALCOOL DE 4 ANI..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uitați să luați și a doua zi la ora 6 dimineața și ora 8 sarea amară.

      Ștergere
  3. Nu uitați sa luați a doua zi la ora 6 dimineața și la ora 8 sare amară pt a nu rămâne piatră nocivă pe interiorul colonului pt e toxică conține colesterol de ce am mâncat ani de zile

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...